Minden ami fontos

Minden nap szerelmes kalandtúrával várják a párokat Vácon, a házasság hetének ideje alatt

Több mint két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet.

A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével – ismertette a Házasság Hete Szervezőbizottsága.

Vácon, a Vác-Alsóvárosi és Felsővárosi Plébánia szervezésében több programmal is készülnek.

 Február 11-én lesz a nyitó szentmise 11 órakor a Fehérek templomában.

Február 12. hétfőn 19 órakor szentségimádás lesz a házasságokért a Fehérek templomában, ahol a zenei szolgálatot Uracs Gábor nyújtja.

Február 13-án 17 órakor Dr. Illés Hilda tart előadást a Kolping-házban, Családi életciklus változások és erőforrások a családban címmel.

Február 14-én 19 óra 15 perctől Kozma-Vízkeleti Dánielt hallhatják az érdeklődők, aki Elkötelezett párkapcsolat egy életen át címmel tart előadást a Piarista Kilátó Központban.

Február 16-án Heinczinger Mikát hallhatja a közönség a Püspök Vác Látogató- és Rendezvényközpontban. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Minden nap szerelmes kalandtúrával várják a párokat, a zárómise pedig február 18-án 9 órakor a Barátok templomában, 11 órakor pedig a Fehérek templomában lesz, ahol megáldják majd a házaspárokat.  

Forrás:

https://0627.hu/2024/02/hazassag-hete-vacon/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search